Rabu, 29 Mei 2013

~Tendangan manja si dia~

Bismillah

Alhamdulillah
Hari ni teruja+seronok sgt dpt jalan2 dan luang masa ngan en suami tercinta.
Dan yg paling teruja dapat hadiahkan bakal anak soleh ummi 2 pasang baju.
ctah hadiahkan sempena baby ummi dah mula bg 'tendangan manja'
ALLAH! teruja sgt saat merasa tendangan kecil si dia
SUBHANALLAH..Perasaan tu susah nak explain tp hanya ALLAH yg tahu.
Tanggal 25hb Mei 2013 (Sabtu) ummi mula merasainya.
satu anugerah dan keajaiban kurniaan ILLAHI.

Abi cakap
"untung anak ummi, tendang2 perut ummi dah dapat hadiah. sayangnya ummi kat baby"

ummi cakap
"mestilah..sapa tak sayang anak kan. saja beli baju sikit2..nti tak payah beli banyak2 terus. sikit2 so tak terbeban sgt. tp rasanya tak beban pun.. teruja dan seronok bilamana dapat shoping baju n barang2 baby utk anak sendiri"

TAPI

At last abi yang bayarkan. hehe..
Terima kasih abi.
Kami sayang abiiiiii...........!

oH YA...jgn taktau abi pun dapat hadiah dari ummi.
opsss..rahsia2.. takleh habaq hadiahnya...hehe..
untung la abi.
tokmak pn belikan kat abi 4 helai baju.
Rezeki abi bulan ni...ALHAMDULILLAH
Terima kasih mak!


opss..terblur plak gambar. :)

ps: Alhamdulillah...Anak ummi dah ada 6 pasang baju. Moga anak ummi membesar dengan sihat dan sempurna dalam perut ummi. Moga ALLAH pelihara kita semua di dunia dan akhirat..Mohon sahabat semua mndoakan kesihatan kami. Kandungan ctah menjangkau 6 bulan. Indah sungguh kurniaan ini. ALLAH..Terima kasih atas peluang yang KAU pinjamkan ini. Syukur..anak ummi sgt aktif..Sampai ummi tergelak2 dalam kelas sebab 'geli' kena tendang dengan baby...kenangan indah yg lucu...:)



1 ulasan:

  1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI - >>>>KELIK DI SINI <<<<<

    BalasPadam

Jom share Idea. Thanks korang sbb sudi baca blog yg tak seberapa! :-)